Volg Moniek en Mirjam op Facebook

Vocalo Ensemble

Vocalo is een groep enthousiaste zangers, onder leiding van dirigent Wim Bos, die geen muzikale uitdaging uit de weg gaan. Sinds het ontstaan van de groep zingt Mirjam als sopraan bij het ensemble.

Vocalo bestaat uit 14 leden.

 

 

 www.vocalo.nl

 

Mannenensemble Duodecime

Duodecime is een mannenensemble uit Ulrum en bestaat uit 14 mannen onder leiding van dirigent Edwin Velvis.
Moniek en Mirjam werken regelmatig samen met deze enthousiaste groep zangers.

 

 

www.duodecime.nl

 

Christelijk Mannenkoor Leek

Het mannenkoor is opgericht in oktober 1968 en telt momenteel 40 leden.

Het CMK Leek, o.l.v. Moniek Timmer, heeft diverse koor/zangstukken op haar repertoire: religieuse, klassieke, sprirituals, volksliederen enz.. Inmiddels zijn er twee CD’s uitgeven t.w.: ‘Vrede’ en ‘Klanken uit de Nienoordkapel’. Kortom: een levend koor dat met enthousiasme zingt.

 

 


 

www.cmk-leek.nl

 

Mannenensemble NicHe

Mannenensemble NicHe, bestaande uit 12 mannen, werd opgericht in oktober 2010 door twee zangfanaten. Het beginnen van een mannenensemble was voor hen een jarenlang gekoesterde wens. Naast de diverse koren binnen de gemeente Leek zou een specifiek gezelschap mannenstemmen een open plek kunnen invullen. Vanaf de oprichting staat het mannenensemble onder leiding van

Moniek Timmer.

 

 

 

www.niche-mannenensemble.nl

 

Mannenkoor Canta Libre

Mannenkoor Canta Libre uit Ten Boer, o.l.v. Moniek Timmer, bestaat uit 22 mannen en wordt regelmatig geprezen om zijn mooie klank. Canta Libre betekent letterlijk "Zing vrij", dat kan dus betekenen "Wees niet bang om te zingen en zing!" maar ook "Vrij zingen" als in: laten we zingen wat we mooi vinden. De mannen willen vooral plezier hebben in het zingen maar streven zeker ook een bepaalde mate van professionaliteit na. 

 

 

 

www.mannenkoorcantalibre.nl

 

Uitvaartverzorging Hendrie Arnold 

Uitvaartverzorging Hendrie Arnold uit Lemelerveld biedt u zorg en advies op maat. Zo bent u verzekerd van een stijlvol afscheid.

Moniek & Mirjam verlenen regelmatig hun muzikale medewerking aan afscheidsdiensten die door Hendrie Arnold zijn verzorgd.

 

 

 

 www.uitvaartverzorging-hendriearnold.nl

 

 

 

Alfred Oosterman Fotografie
Alfred Oosterman is een professionele fotograaf met een eigen fotostudio in Peize. Inmiddels heeft Alfred voor Moniek en Mirjam al diverse prachtige reportages verzorgd. Een aantal foto's op deze website zijn ook door Alfred Oosterman gemaakt.  

 

 

 www.alfredoosterman.nl